Welke dekking kies ik ?

Keuze maken hoeft niet ingewikkeld te zijn.
WA Autoverzekering
Stel je voor dat iemand onverzekerd schade bij jou veroorzaakt, dan is het lastig de schade vergoed te krijgen. Met een WA verzekering is uitsluitend schade gedekt die je met jouw auto veroorzaakt bij anderen. Dit is overigens een verplichte basisdekking.
Beperkt casco dekking (WA plus)
Beperkt casco of WA + is een aanvulling op je WA verzekering. Naast schade aan anderen is ook bepaalde schade aan je eigen auto gedekt. Het gaat dan wel alleen om schade die je niet zelf hebt veroorzaakt, maar waar ook geen andere bestuurder verantwoordelijk voor is. Denk bijvoorbeeld aan schade door brand, diefstal of storm.
Allrisk dekking (volledig casco)
Met een allrisk dekking, is eigenlijk alle schade gedekt. Naast schade aan anderen en schade buiten jouw schuld om, is ook schade die je zelf veroorzaakt gedekt. Rijd je bijvoorbeeld iemand aan of raak je van de weg? Dan wordt de schade netjes vergoed. Ook schade door vandalisme valt onder de dekking.
Schade Wa Wa+ Allrisk
Schade aan anderen
Brandschade
Diefstal, inbraak, joyriding
Ruitbreuk
Botsing loslopende dieren
Storm, hagel of overstroming
Botsen en omslaan
Aanrijding
Te water raken
Vandalisme
Slippen
Berekenen Bereken jouw premie met onze calculator
Aanvullende dekkingen op jouw autoverzekering.
Inzittenden Verzekering
Niet alleen jij en je passagiers zijn verzekerd, maar ook jouw bezittingen. Je krijgt de daadwerkelijk geleden schade uitgekeerd.
Rechtsbijstand
Je krijgt juridische hulp bij het bewijzen van jouw onschuld en/of de schuld van een ander bij letsel- en autoschade.
No-Claimbeschermer
Je kunt één keer per jaar schade claimen zonder je premiekorting te verliezen. Dit geldt alleen zolang je bij dezelfde verzekeraar blijft. Je geregistreerde schadevrije jaren gaan wel omlaag.