Met Pechhulp

Autoverzekering met pechhulp.
autoverzekering met pechhulp

Autoverzekering met pechhulp

Op zoek naar een autoverzekering met pechhulp? Je kunt pechhulp aanvullend meeverzekeren bij verschillende autoverzekeringen. Lees hier meer over op deze pagina.

Kosten pech onderweg

Allereerst is het goed om te weten wat je gemiddeld aan kosten kwijt bent als je een keer pech onderweg krijgt:

Soort Pech Gemiddelde kosten
Lege accu € 95,-
Lege band € 125,-
Verkeerd tanken € 150,- tot 25 km
Wegslepen auto € 150,- tot 25 km

Heb ik een autoverzekering met pechhulp nodig?

Of je een autoverzekering met pechhulp nodig hebt, hangt af van je eigen wensen. Je vraagt je misschien af hoe groot de kans is dat je pech krijgt onderweg. Dat is natuurlijk lastig te voorspellen, maar ongeluk zit altijd in een klein hoekje. Om je een beeld te geven: alleen al de ANWB ontvangt gemiddeld zo’n 3.000 pechmeldingen per dag.

Rij je ook wel eens in het buitenland? Dan moet je zeker kijken naar een pechhulp dekking, kosten voor pechhulp in het buitenland kunnen flink oplopen.

Voor- en nadelen autoverzekering met pechhulp

✅ Vervangend vervoer vaak inbegrepen
✅ Goede dekking bij elektrische of mechanische storing
✅ Zekerheid dat je snel geholpen wordt
❌ Mate van dekking verschilt per verzekeraar
❌ Kosten door eigen schuld betaal je meestal zelf
❌ Overnachtingen na autopech worden niet altijd vergoed

Hoeveel kost een autoverzekering met pechhulp?

Pechhulp is een aanvullende dekking die je kan afsluiten bovenop je normale autoverzekering.

De kosten voor een aanvullende pechhulp module verschillen per verzekeraar, maar liggen ongeveer tussen de €2 en €5 euro per maand. Let op: deze kosten komen bovenop de normale premie die je betaalt voor je autoverzekering.

Berekenen Bereken jouw premie met onze calculator

Wat is de goedkoopste autoverzekering met pechhulp?

Wat de goedkoopste autoverzekering met pechhulp is, hangt af van diverse factoren zoals het type auto, bouwjaar en het aantal schadevrije jaren. Je kan snel de goedkoopste pechhulp autoverzekering vinden door je autoverzekering te vergelijken.

Top 5 goedkoopste pechhulp verzekeringen:

€ 69.12 (premie 25 jarige)
€ 54.89 (premie 45 jarige)
€ 71.5 (premie 25 jarige)
€ 58.93 (premie 45 jarige)
€ 83.25 (premie 25 jarige)
€ 65.42 (premie 45 jarige)
Laatst bijgewerkt: 2 jaar geleden

Goedkope pechhulp verzekering

Heb jij je rijbewijs gehaald en wil je om die reden nu een auto kopen? Dan weet je ongetwijfeld ook dat het zeer aangenaam is om in Nederland over de weg te rijden. Je bent dan namelijk niet meer afhankelijk van het openbaar vervoer en het geeft je een zekere autonomie. Maar er komen ook bepaalde verplichtingen bij kijken. Je moet bijvoorbeeld een verzekering afsluiten. Je mag zelf kiezen welke verzekering je gaat afsluiten. Toch kan het best handig zijn om de juiste goedkope pechhulp verzekering af te sluiten. Daarvoor kun je gebruikmaken van onze handige tool.

Goedkope pechhulp autoverzekering

Een goedkope pechhulp autoverzekering is zeer persoonlijk. Het gebruiken van onze tool is om die reden dan ook zeker aan te raden. Want je kunt daar je persoonlijke gegevens invoeren en vervolgens krijg je een handig overzicht te zien. Op basis van dat overzicht kun je de juiste verzekering afsluiten. We raden mensen altijd aan om gebruik te maken van de tool, want daarmee weet je zeker dat je geen verkeerde beslissingen gaat maken.

Goedkope autoverzekering met pechhulp

Het is om twee redenen aan te raden om onze vergelijkingswebsite te gebruiken. In de eerste plaats omdat wij onafhankelijk zijn. We krijgen weliswaar een vergoeding, maar niet van de consument maar van de verzekeraars. Deze vergoedingen zijn voor iedereen hetzelfde en daardoor weet je zeker dat het onafhankelijk is. Tegelijkertijd zit je nergens aan vast. Het is namelijk volledig vrijblijvend om gebruik te maken van onze tool.